DSC_0433+FIN.jpg

Johanna Kindvalls tips

Man får inte missa marknaderna! Union Square är den största men det finns flera små också (b.la Grand Army Plaza i Brooklyn). Man får inte heller missa Brooklyn! När man väl kommer hit upptäcker man hur häftigt det är. Googla restauranger ordentligt innan ni åker hit. Maten är mycket bättre i t.ex. West Village än i Midtown.

Jag tycker att man ska gå till Nordic Food Hall som ligger i Grand Central Station. De har bra fika och smörrebröd och dessutom är byggnaden fantastisk. Sen tycker jag att Breads Bakery vid Union Square är jättebra, de har mycket bra surdegsbröd och croissanter. Arcade är ett bra ställe att veta om, det är ganska lätt att missa eftersom det ligger inne i en arkad på Church Street (i Tribeca). Sist men inte minst vill jag tipsa om Bien Cuit i Boerum Hill. Deras wienerbröd är toppen.

Följ Johanna på Instagram @johannakindvall och för böcker och klasser besök Johannas blogg.