DSC_0221 FIN.JPG

Madeleine Rapps Tips

Jag bor på Lower East Side och älskar det. Jag gillar att gå ut och käka, t.ex. Kikis, min lokala grek. Vill man tatuera sig i New York ska man gå till Dare Devil, en av NYCs äldsta tatueringsstudios, på samma gata.

Jag vill rekommendera Nomad Hotel för drinkar om man vill lyxa lite, de har också jättebra mat. Om man vill upptäcka något utöver det vanliga, ta färjan till Red Hook, ett gammalt industriområde i Brooklyn. Promenera runt där och drick en Irish Coffee på Fort Defiance. Här ligger också den bästa dive baren i New York, Sunny’s. Passa på att gå på hockey på närliggande Barkley Center.

Jag vill också rekommendera Barcade i Williamsburg, en jättebra spelhall med gamla spel, t.ex. Donkey Kong och Packman. De har dessutom ett bra öl- och cider utbud. Om man ska gå på ett museum, gå och kolla på TRex på Natural History Museum. “It’s a fucking TRex”.

Följ Madde på Instagram @madeleinesolorapp, och möt henne IRL på My Friend Duke och Existing Conditions.