Iris Sq.jpg

Iris Voltaires Tips

Från jobbsök till karamellsmör

Iris tips till att söka jobb:

Har du visum så skriv det högst upp på ditt CV. Nätverka! Det svenska nätverket Swea är en bra början. Var inte rädd för att fråga om email introductions, till exempel på LinkedIn. Förstå vad du är bra på, vad är ditt unika skillset? Pusha det. Slutligen, var inte rädd för att säga att du är svensk, det är ofta uppskattat.

Korea Town går jag ofta till för att äta lunch. Området ligger mellan 5e och 6e avenyn, mellan 31 a och 33e gatan i Midtown. Ät Koreansk BBQ, ta en matchaglass eller drick en bubble tea. I Brooklyn där jag bor, kan jag tipsa om Sundays In Brooklyn, de har en fantastisk brunch, pannkakor med karamellsmör. Den taiwanes-amerikanska restaurangen Win Son ligger i östra Williamsburg och är mitt favoritställe för middag.

@irisvoltaire